Řady MK11 možná rozšíří Ash Williams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Řady MK11 možná rozšíří Ash Williams

Řady MK11 možná rozšíří Ash Williams

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 3. 2020 08:47 1
Reklama

Legendární zabiják démonů a všeho “smrtelného zla” Ash Williams se možná podívá mezi bojovníky aktuálního pokračování bojovkové ságy Mortal Kombat. Naznačuje to uniklý e-mail, v jehož hlavičce autoři uvedli jednotlivé licenční příslušnosti externích bojovníků. Vedle Jokera a Terminátora je zde uveden právě Ash ve verzi snímku Army of Darkness z roku 1993.

Postavu Ashe v sérii kultovních hororových (později komediálně-hororových) snímků a relativně čerstvého seriálu ztvárňuje Bruce Campbell. Vedle samotné kvality a popularity filmů Evil Dead režiséra Sama Raimiho proslavily postavu její pamětihodné hlášky nebo motorová pila nahrazující amputovanou ruku.

Řady MK11 možná rozšíří Ash Williams
i Zdroj: Hrej.cz

Web IGN upozorňuje na to, že už v dubnu loňského roku datamineři zveřejnili první spekulace, že by se Ash mohl ve formě nějakého DLC ve hře objevit. Už dříve se objevil v asymetrickém multiplayerovém hitu Dead by Daylight, nešlo by tedy o herní premiéru. Jeho souboj s T-800 by ale jistě patřil k tomu nejzajímavějšímu, co Mortal Kombat 11 může nabídnout. Na oficiální oznámení si stále musíme počkat.

Groovy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama