Nintendo odhaluje řadu her pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo odhaluje řadu her pro Switch

Nintendo odhaluje řadu her pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 3. 2020 14:30 1
Reklama

S ohledem na to, že se letos asi jen tak nějaké herní akce konat nebudou, bude si patrně většina herních firem muset vzít příklad z Nintenda a jeho pravidelných Directů. Kéž by vzaly příklad třeba z toho aktuálního, ten je totiž přímo nabitý novinkami na něž se mohou majitelé Switche těšit.

Nintendo svůj zhruba půlhodinový pořad načalo pěkně zhurta skrz Xenoblade Chronicles Definitive Edition, původně oznámeným v září loňského roku. Remasteru hry z roku 2012 se dočkáme letos 29. května, fyzická kopie bude doplněna i o artbook. Zajímavostí je implementace nového epilogu jménem Xenoblade Chronicles: Future Connected. Kromě vylepšené grafiky se autoři věnovali i vypilování uživatelského rozhraní.

Velkým oznámením je také příchod hned tří velkých značek vydavatelství 2K na Switch. V budoucnu si tak na cestách zahrajeme nejen všechny tři BioShocky, ale i Borderlands 1, 2 a The Presequel a také kompletní edici XCOM 2 se všemi přídavky. 

Tím ale výčet zdaleka nekončí, za zmínku stojí i Bravely Default 2, jehož demo bude k dispozici již dnes, obří sada stolních her (škoda, že není k mání už teď, v karanténě by přišla vhod) a další množství novinek. Kompletní video naleznete níže, rozhodně stojí za pozornost. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama