Avalanche se rozděluje, láká na novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avalanche se rozděluje, láká na novou hru

Avalanche se rozděluje, láká na novou hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2020 10:28
Reklama

Avalanche Studios vstoupí do nové dekády ve zcela novém složení. V tiskové zprávě, kterou přinesl web WCCFtech, vedení studio sděluje, že se Avalanche Studios Group rozděluje na tři divize, a to Avalanche Studios, Expansive Worlds a vydavatelství Systemic Reaction.

„Nové identity jsou moderním updatem a reflektují celé Avalanche Studios Group, povznáší odkaz a silnou značku našich partnerů a herních divizí Avalanche Studios (Just Cause, Rage 2), Expansive Worlds (theHunter: Call of the Wild), zatímco zakládáme vlastní vydavatelství Systemic Reaction (Generation Zero).“

„Přechod na Avalanche Studios Group a tři divize značí novou éru, tvrdí Pim Holfve, ředitel ASG. I když jsme expandovali do tří divizí, náš jednotný cíl je přinést open world zážitek milionům hráčů po celém světě.“ Tuto zprávu pak chtějí vývojáři oslavit krátkým teaserem na novou a prozatím neznámou hru, kterou bude mít na starosti Systemic Reaction, a také velkými slevami na různé tituly. Například Rage 2 můžete zakoupit o 70 procent levněji, ještě větší sleva pak padla na Just Cause 3 i Just Cause 4 či na Mad Maxe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama