Brzy začne Artifact "2", detaily po H-L: Alyx
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy začne Artifact "2", detaily po H-L: Alyx

Brzy začne Artifact "2", detaily po H-L: Alyx

David Plecháček

David Plecháček

23. 3. 2020 13:09 1
Reklama

To, že je Artifact průšvihem, nepopírá ve Valve ani člověk nejvýše postavený – Gabe Newell. Když nedávno výjimečně poskytl rozhovor IGN, otevřeně v něm řekl, že je potřeba vyhodnocovat, co udělalo Valve špatně a poučit se z toho, jmenovitě například u rok a půl staré karetní hry. Ta na tom byla tak špatně, že už půl roku po vydání vývojáři hovořili o razantní proměně. Poprvé od té doby se o ní opět začalo veřejně hovořit.

Nové, kratičké informace se objevily na oficiální stránce hry. Příspěvek začíná typickými formalitami, poděkováním, že hráči zůstali vývojářům věrní a že zájem hráčů dodává vývojářům energii. Pojďme ale raději k jádru věci. Zanedlouho bychom se totiž mohli dočkat prvních změn. Vývojáři začnou testovat nové systémy a infrastrukturu. Jak ale říkají, změny by se neměly dotknout aktuální verze. „Chceme však, abyste o nich věděli v předstihu,“ píší autoři.

O jaké změny se jedná, však vývojáři neříkají. Že si ale autoři musí být jejich implementací stoprocentně jistí, není třeba zdůrazňovat. První kolo bylo podle Newella „neuvěřitelným propadákem“. „Nikdo z nás to nečekal, mysleli jsme, že jsme vytvořili kvalitní produkt,“ řekl před časem. „Udělali jsme experiment, dostali jsme negativní výsledky, a teď je nutné vyhodnotit, jestli jsme se v něčem poučili, a tak to zkusíme znovu.“ Podle všeho právě tato evaluace byla stěžejní náplní práce celého vývojářského týmu, z niž budou následně vycházet. První výsledky bychom měli vidět relativně zanedlouho.

Oficiální zpráva z karty hry na Steamu hovoří o tom, že se další informace dozvíme po vydání Half-Life: Alyx. Pokračování legendární série má tak evidentně přednost a autoři nechtějí ředit zájem o novou VR hru. Na druhou stranu, vážně si někdo myslí, že nové informace o Artifactu, ačkoliv jej ve Valve nazývají Artifactem 2, zbourají internet?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama