Akce SiN se má dočkat kompletního Remaku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce SiN se má dočkat kompletního Remaku

Akce SiN se má dočkat kompletního Remaku

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 3. 2020 12:39 2
Reklama

Pamatujete si na střílečku SiN? FPS z roku 1998 mělo na svědomí studio Ritual Entertainment, o vydání se postarala společnost Activision. Hra si vysloužila spíše průměrná hodnocení, která byla výsledkem nepříliš vydařeného technického stavu a také faktu, že se titul pustil do křížku s legendárním Half-Life.

Přesto si ale SiN udržuje jistý kultovní statut, dost možná i díky stylu oblékání hlavní záporné postavy, sexy Elexis Sinclaire. Hra se měla dočkat pokračování v podobě SiN Episodes, kratších epizodických pokračování, vyšla ale jen jedna část s podtitulem Emergence. Pokud byste si SiN chtěli zahrát nyní, je na Steamu k dispozici v Gold verzi. jak to ale vypadá, chystá se i plnohodnotný remake.

Tato zpráva se objevila na Twitteru Frederika Schreibera, viceprezidenta společnosti 3D Realms, jež je fanouškům starých stříleček dobře známa a v současné době se specializuje na retro zážitky, jako je třeba Ion Maiden. Žádné bližší detaily detaily jsme se zatím nedozvěděli, snad jen to, že na hře by mělo pracovat studio Nightdive, známé pro své porty a remastery titulů, jako je Turo, Blood nebo aktuální Doom 64.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama