Kylotonn představuje nový ročník série WRC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kylotonn představuje nový ročník série WRC

Kylotonn představuje nový ročník série WRC

David Plecháček

David Plecháček

20. 3. 2020 10:51 5
Reklama

Zvykejme si, Bigben Interactive už od února nenese název Bigben Interactive, ale Nacon. Dvě sesterské společnosti se spojily v jednu. Není to tedy Bigben, který oznamuje nový ročník WRC, ale právě společnost Nacon, která ve spolupráci s tradičními vývojáři studia Kylotonn chystá další licencovanou rallye sezonu, která vyjde na podzim.

WRC 9 je další evolucí série, která je dlouhé roky na vzestupu. Ačkoliv Kylotonn začal prakticky tam, kde vývojáři z Milestone skončili, s každým dalším dílem značku WRC vylepšuje a přibližuje se těm nejlepším rallye závodům na trhu. Nejinak by tomu mělo být i v roce 2020. V oficiální zprávě vývojáři slibují hned několik vylepšení a také nové prvky, díky nimž bude závodění na prašných cestách zase o něco zábavnější.

Zatímco o jízdním modelu toho zatím příliš napsat nemůžeme a v praxi jej uvidíme až letos v září, můžeme rozebrat věci okolo. Například kariéru, která by měla nabídnout další možnosti vyžití. Především se jedná o další možnosti, jak si vlastní tým vylepšit. Obecně by mělo dojít k většímu zohlednění činností týmů v rámci skutečné sezóny, které by se měly projevit i ve virtuální podobě.

Kromě tohoto obsahu se dočkáme i změn na trati. Jednak přibudou tři nové rallye závody, a to v Keni, Japonsku a na Novém Zélandu. Dvě další zastávky podniku by měli projít kompletním redesignem, které to ale budou zůstává nejasné. Měli bychom se navíc dočkat většího počtu závodních klasik, tedy strojů, které nespadají do žádné z dosavadních tříd WRC.

Ačkoliv jsme říkali, že o jízdním modelu příliš nevíme, víme alespoň to, že se opět vývojáři pokusí o jeho vylepšení. Auta by měla být opět realističtější, věrněji by měla reagovat na poškození nebo přenášení váhy, ale nakolik se jedná o pouhé fráze a nakolik dojde ke skutečným změnám teď nemůžeme odhadnout. Možná naleznete pár indicií v přiloženém prvním traileru, který též říká, kdy hra vyjde, a že na PC se tak stane exkluzivně na Epic Games Store. Kromě této platformy se podívá jak na současnou generaci konzolí, tak i na novou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama