Demo remaku RE3 odhalilo nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo remaku RE3 odhalilo nový trailer

Demo remaku RE3 odhalilo nový trailer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 3. 2020 11:40 2
Reklama

Včera byla všem zájemcům zpřístupněna krátká demoverze chystaného remaku Resident Evil 3. V kůži neohrožené Jill Valentine mohli hráči navštívit Raccoon City v doprovodu příslušníků Umbrella Biohazard Countermeasure Service a pomoct s evakuací vyděšených civilistů.

Možná jste demo zkusili, možná jste sledovali Pavlovo pirátské vysílání, v němž se mu podařilo dojít až na konec. Možná jste ale nepostřehli malý bonus, který se s hratelnou ukázkou pojí. Odměnou za její dokončení byl totiž další krátký filmeček. Dal by se eventuelně označit jako trailer, jehož účelem je navnadit hráče ke koupení plné hry. Video se logicky objevilo na internetu, pustit si ho tedy můžete i vy. Pokud se však chystáte naskočit do hry oproštěni od jakýchkoliv dodatečných informací, raději se traileru vyhněte.

V ukázce jsou naznačeny důležité příběhové momenty, představeny jsou také postavy, které se ve hře objeví. A k tomu spousta akce. Autoři zkrátka vědí, jak své fanoušky namlsat. Zda se jim podaří navázat na úspěch druhého dílu, se dozvíme velmi brzy. Resident Evil 3 remake vychází už 3. dubna na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama