Leak remasteru MW2 a rebootu Black Ops
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leak remasteru MW2 a rebootu Black Ops

Leak remasteru MW2 a rebootu Black Ops

David Plecháček

David Plecháček

20. 3. 2020 09:35 2
Reklama

Já vím, že většina z nás řeší, co bude zítra, za týden a snaží se předpovědět, co bude za měsíc, kola herního průmyslu jsou nicméně neúprosná a stále v nich řešíme, co bude za půl roku a mnohdy i později. Vydavatelé mají své plány dané dlouhodobě a je vždy zajímavé sledovat, kdy je odhalí. Například Activision stále mlčí, přesto se objevují v pořadí už několikáté informace o tom, co chystá.

Možná si vzpomenete na nedávnou zprávu, která hovořila o jak o sérii Call of Duty, návratu série Tony Hawk nebo nové IP, která má v repertoáru firmy nahradit Destiny, které už patří čistě vývojářům z Bungie. Ve zprávě TheGamingRevolution zaznělo i to, že by letos mohlo dojít k vydání remasteru Modern Warfare 2. Teď se tato informace objevila i u jiného zdroje.

Korejská herní ratingová agentura totiž přijala záznam s Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. To dává předchozí výpovědi mnohem větší váhu a zdá se, že TheGamingRevolution mohlo uhodit hřebíček na hlavičku. To nutně neznamená, že v dalších letech vyjde free-to-play CoD, to neznamená, že Tony Hawk skutečně oslaví svůj návrat v remasteru staršího dílu, ale minimálně ta část s Modern Warfare 2 se jeví jako pravdivá.

Remaster druhého dílu by vyšel čtyři roky poté, co vyšel remaster toho prvního. Tehdy ale byl součástí vyšších edic regulérního Call of Duty, a je otázka, jakým způsobem si s touto situací poradí Activision tentokrát. Zvolí stejnou taktiku? Pokud tomu tak bude, stále zůstává otázkou, které Call of Duty letos vyjde. Hovoří se o tom, že bychom se měli dočkat dalšího rebootu, po Modern Warfare prý přijde na paškál ta druhá slavná podsérie - Black Ops.

V Black Ops by měl slavit návrat Alex Mason a Frank Woods, ačkoliv je ztvární noví herci. Údajně by měla být hra mnohem temnější a syrovější. Zasazení by mělo splnit sen většiny hráčů - vrátíme se do Vietnamu, kde se část původních Black Ops odehrávalo. Tento konflikt bychom ale měli vidět z různých perspektiv, jak ze strany Spojených států, tak ze strany Jižního Vietnamu nebo jednotek Vietcongu. S novými podrobnostmi opět přišli lidé z TheGamingRevolution, a pokud uvážíme, že mají pravdu s remasterem MW2, dost možná nestřílí ani tentokrát od boku. Novinka by měla být vcelku logicky postavená na novém enginu, který první využil loňský Modern Warfare, stejně tak se z něj vrátí některé multiplayerové režimy, včetně toho největšího Ground War. Oproti posledním Black Ops by ale mělo dojít k několika změnám, například oblíbená zombie část by měla být diametrálně odlišná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama