Za vtip o koronaviru dostala ban
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za vtip o koronaviru dostala ban

Za vtip o koronaviru dostala ban

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2020 15:37 18
Reklama

Černý humor je někdy vtipný, ale rozhodně není dobré se s ním veřejně prezentovat, a to ještě na takové platformě, jakou je Twitch. Ten je znám tím, že nemá přesně vymezená pravidla, a zdejší admini si je často vykládají po svém. Tentokrát ale zasáhli dle mnohým správně, a to proti streamerce Kaceytron.

Ta se proslavila právě tím, že ráda provokuje, tvoří parodie a zkrátka ráda na sebe strhává pozornost tím, co jednoznačně tvoří drama. Situace, za kterou si ban vysloužila, se stala v rámci Rajj Show, kde streamer Rajj Patel zve různé virální hvězdy této platformy, kde následně různě diskutují.

V jednu chvíli se host Rajj zeptal Kaceytron, jestli by políbila někoho, kdo by měl koronavirus. Ta na to odpověděla následovně. „Ano, a společně bychom opustili karanténu a snažili bychom se to rozšířit co nejvíce, protože svět by byl lepším místem bez starých a chudých lidí.“

Po tom, co tento klip někdo nahrál na subreddit LivestreamFail, kde si jej nejspíše všiml jeden z administrátorů Twitche, dostala Kaceytron ban na dobu neurčitou. „Byla jsem suspendována na dobu neurčitou kvůli komentáři, který jsem minulý týden řekla. Nepodporuju nenávist vůči lidem a toto byla špatná reflexe mého charakteru.“ Někteří z fanoušků považují reakci platformy za přehnanou, někteří dokonce nařknuli Twitch ze sexismu a homofobie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama