Spekulace o Spider-Manovi 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o Spider-Manovi 2

Spekulace o Spider-Manovi 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2020 13:30 1
Reklama

I když hráči nevyjádřili vůči včerejšímu streamu PlayStationu velké nadšení, stále Sony neztrácí své fanoušky, a to zejména díky tomu, že exkluzivity vydané pro PlayStation pravidelně patří mezi jedny z nejlépe hodnocených her. Mezi ně patří například i Spider-Man.

Právě o něm, respektive jeho druhém díle, se nyní na redditu objevila spekulace, kterou přinesl účet Utopianthrowaway90. Jméno může napovědět, že uživatel si účet založil jen za účelem napsání této spekulace, jak tomu v těchto případech bývá. Informace, které zde ale zazněly, zní celkem uvěřitelně.

Dle tohoto uživatele bychom se druhého dílu měli dočkat na konci příštího roku, přičemž ukázat by se měl již toto léto. Stejně jako u prvního dílu, i zde se počítá s tím, že půjde čistě o single-playerovou záležitost. Studio Insomniac prý hru zasadí do zimy, jen pár měsíců po událostech z prvního dílu.

I když hlavní roli bude mít Peter Parker, spekulace hovoří o tom, že větší roli by si měl střihnout i Miles Morales, za kterého bychom měli v určitých částech hry i hrát. Dokonce se hovoří o měnění postav, jako například v GTA V, tato mechanika se ale do hry prý dostat nemusí. Mapa bude obrovská, a dokonce budeme moct do několika budov i vkročit.

Hráči by si prý měli moct zvolit mezi třemi různými modely houpání, a to fyzikálnímu jako v původním Spider-Man 2 z roku 2004, více arkádovým, a nakonec hybridem, který bude podobný tomu z prvního dílu. Spekulace se dotkla i příběhu, a to tak, že by Harry Osborn měl být herním Venomem, objeví se i Carnage nebo Mysterio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama