Home office může zpozdit obsah do R6S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Home office může zpozdit obsah do R6S

Home office může zpozdit obsah do R6S

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2020 12:09
Reklama

S tím, jak postupuje pandemie okolo koronaviru, se několik studií rozhodlo přesunout práce na svých projektech domů. Patří mezi ně EA, Rockstar či CD Projekt Red, který hráče ubezpečoval, že se tento přesun nijak nedotkne vydání Cyberpunku. Například Ubisoft ale upozorňuje, že updaty do Rainbow Six Siege se opozdit mohou.

„I když se váš každodenní zážitek nijak nezmění, předvídáme, že naše menší patche se během krátké doby utnou. To se nijak nedotkne nadcházejícího obsahu, který je již připraven na vydání, a to v současném updatu. Každopádně musíme zhodnotit dopad na budoucí plánovaný obsah, a budeme vás pravidelně informovat o tom, jestli se něco bude muset změnit.“

Například minulý týden se do hry konečně dostal nový Year 5 s Operation Void Edge. Tato operace přišla s dvěma novými operátory i přepracovanou mapou. V budoucnu vývojáři plánovali další operátory i přepracované mapy, změny v gameplayi či nové akce. Není tak jasné, jestli se home office nějakým způsobem dotkne tohoto obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama