EGS nabídne Watch Dogs zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS nabídne Watch Dogs zdarma

EGS nabídne Watch Dogs zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2020 13:50 4
Reklama

Epic Games Store stále naděluje, a i když jsme vás o jeho nabídkách už delší dobu neinformovali, nyní bude nabídka opravdu zajímavá. Od dnešního dne, přibližně od 17:00, totiž Epic Games Store nabídne dva tituly, a to Watch Dogs a The Stanley Parable.

Watch Dogs je titul od studia Ubisoft. Hráči v současnou chvíli čekají na třetí díl s podnázvem Legion, není ale špatné si systém hry zopakovat od začátku. V roli Aidena Pearce se jakožto hacker budete snažit bojovat proti všudypřítomnému systému ctOS. Ve hře máte možnost hacknout téměř všechno, od semaforů po mosty nebo bankovní účty kolemjdoucích.

The Stanley Parable je v určitém smyslu Watch Dogs podobné. Co je na této hře ale tak zajímavého? To nemůžeme říct, protože bychom vám prozradili smysl celé hry. Můžeme ale říct to, jak hra začíná. Jakožto Stanley se ocitnete v určité korporátní firmě. Jakmile se rozjedete, uslyšíte hlas jakéhosi člověka, který o vás, Stanleym, začne mluvit. Když se dostanete před dvoje otevřené dveře, hlas řekne, že Stanley vstoupí do levých dvěří. Ale skutečně tam vstoupíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama