Únik hovoří o L.A Noire Part Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik hovoří o L.A Noire Part Two

Únik hovoří o L.A Noire Part Two

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 3. 2020 11:52 1
Reklama

Rockstar patří mezi ta studia, od kterých se očekávají velmi kvalitní tituly. Prozatím se mu to dařilo, nevýhodou toho všeho ale je to, že vývojáři mlčí. A mlčí i dlouhé roky, než se odhodlají k tomu hru vůbec oznámit, natož vydat. Není tak divu, že se napříč internetem okolo her od Rockstaru masivně spekuluje. Jedna spekulace, či únik, se nyní povedla zaznamenat na redditu.

Jeden z uživatelů zaznamenal na YouTube nahranou píseň Break My Stride pod účtem L.A. Noire Part Two – Topic. V popisu písničky se pak nachází několik informací, které uživatelé pod příspěvkem náležitě rozebrali, přičemž jedna skupina únik hájí jako potvrzení, druhá jako fake.

V první řadě je důležitý samotný název účtu. Topic, tedy téma, by měl být účet, který automaticky generuje YouTube na základě informací, které mu někdo poskytne. Algoritmus v tomto případě dostal píseň Break My Stride o Take-Two Interactive, jelikož společnost nejspíše píseň začala rozesílat na streamovací platformy, a založil pro toto video účet L.A Noire Part Two, jelikož právě tato píseň měla být v albu „The Music of L.A Noire Part Two“.

YouTube ale tyto účty nezakládá jen tak, ale pouze v případě již existujících a osvěčených vydavatelů. V tomto případě má práva vlastnit Warner Chappel Music, což by opět mělo přidávat k „reálnosti“ tohoto úniku. Účtu prý taktéž chybí stránka About, což u běžných účtů nebývá. Jeden z uživatelů, který si prý stihnul video pustit ještě před tím, než bylo rychle smazáno, tvrdí, že na začátku video byl slyšet DJ, který říká jméno stanice, na které se má daná písnička hrát, a to KTI Radio. Toto radio bylo i v prvním díle této série.

Pokud by tento únik byl pravdivý, tak píseň samotná je z roku 1983. Mělo by to tedy znamenat, že bychom se v sérii L.A Noire posunuli do 80. let.

Únik hovoří o L.A Noire Part Two
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama