Příští týden můžeme vyzkoušet Predátora
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden můžeme vyzkoušet Predátora

Příští týden můžeme vyzkoušet Predátora

David Plecháček

David Plecháček

18. 3. 2020 10:39
Reklama

Jaro ve znamení „ochutnávání“ všelijakých her pokračuje. Je jich tolik, že si doslova můžete vybírat, kde strávíte dlouhé hodiny. Tentokrát přicházíme se zprávou o hře, která ještě nevyšla. Vývojáři z IllFonic totiž na příští týden chystají Predator: Hunting Grounds. Hra bude zdarma dostupná opět přes víkend, v období mezi 27. a 29. březnem.

Nový Predator se poprvé ukázal na State of Play loni v květnu, prakticky rok před plánovaným vydáním. To je stanovené na 24. dubna. Od té doby se o hře dozvídáme čím dál tím víc. Základní informací je to, že se jedná o asymetrický multiplayer, v němž se skupina vojáků vydá na lov predátora (ve skutečnosti je situace spíše opačná).

Víkend zdarma tak není jen o tom vyzkoušet si novinku, ale především testem pro IllFonic, jestli vše funguje tak, jak má. Ačkoliv jej vývojáři nenazývají otevřenou betaverzí, feedback od hráčů jim jistojistě pomůže k tomu, aby vyladili poslední detaily. Ačkoliv se hra poprvé představila na State of Play, což je série videí představující spíše menší tituly pro PlayStation, Predator: Hunting Grounds bude dostupné i na PC coby exkluzivita na Epic Games Store. I tam samozřejmě free-to-play víkend příští týden proběhne.

Níže se můžete podívat na starší gameplay video, které ukazuje základní principy. Hrajete-li za predátora, budete hrát z third-person perspektivy. Jeho schopnosti vám pomohou vystopovat pět nebožáků, které budete muset postupně vyřídit. Jejich úkol, z jejich pohledu ve first-person, je přežít. Vzhledem k jejich omezeným možnostem bude jejich největší silnou stránkou kooperace a dobrá muška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama