Leak naznačuje druhou sezónu TFTB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leak naznačuje druhou sezónu TFTB

Leak naznačuje druhou sezónu TFTB

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 3. 2020 13:15 1
Reklama

Na sociální síť Reddit unikly dvě videa pravděpodobně lákající na nové vydání adventury Tales from the Borderlands. Kromě bonusové epizody, komentáře tvůrců, popisků a nového obsahu ale únik naznačuje i to, že bychom se v blízké době mohli dočkat druhé sezóny epizodické hry.

Tales from the Borderlands patří k pozdější fázi tvorby dnes již zaniklého studia Telltale, a ve světě sklidily výrazný úspěch u hráčů i kritiků. Adventurní dobrodružství z bláznivého post-apokalyptického světa celshadových stříleček si tak zřejmě vysloužilo nové vydání v kompletní kolekci se spoustou dosud nezveřejněného obsahu. Alespoň to naznačují dvě, zřejmě ne úplně košer pořízená videa publikovaná skrze mediální server imgur na Reddit. 

Tales from the Borderlands Redux from r/GamingLeaksAndRumours

Jedná se o rozpůlený trailer natáčený ruční kamerou (imgur totiž podporuje pouze videa s délkou do jedné minuty) a nabízí veskrze obvyklé sestříhané záběry z příběhu původních her. Zajímavé ale je, že se na konci prozaické datum 2020 televizním šumem přemění na záhadnou číslici 2, s odkazem na oficiální web projektu.

Vzhledem k otevřenému konci první sezóny a popularitě hry zní existence druhé sezóny velmi pravděpodobně. Vedle log Telltale, Gearboxu a 2K se na začátku videa vyskytuje i symbol studia Adhoc, pohrobků zaniklého Telltale. Lze tedy předpokládat, že by se (v případě potvrzení leaku) o vývoj postaral právě tento tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama