Odyssey bude od zítřka na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odyssey bude od zítřka na víkend zdarma

Odyssey bude od zítřka na víkend zdarma

David Plecháček

David Plecháček

18. 3. 2020 10:03
Reklama

Že bychom měli nedostatek her na hraní, aniž bychom za ně museli platit, to se rozhodně říct nedá. Zdá se, že exponovaný bude především tento víkend. Kromě hromady her, které spoléhají na politiku free-to-play, budeme mít k dispozici hned několik omezených nabídek. Například demo Resident Evil 3. Protože to ale projdete za několik desítek minut, chtělo by to něco, co vám vydrží podstatně déle. Naštěstí na pomoc přichází Ubisoft.

Ten vskutku nemá mnoho her, které by byly trvanlivější, než je Assassin's Creed: Odyssey. Prozatím poslední díl assassínské ságy vyšel už v roce 2018, stále se ale najde spousta hráčů, kteří do tohoto opusu ještě nenaskočili. Jen základní příběh vám při zběsilém tempu zabere přes 40 hodin, snadno ve hře ale utopíte dvojnásobek.

Ubisoftu proto nemusí v tomto ohledu vůbec vadit, že svou hru dá na víkend zdarma. I kdybyste ji hráli jako zběsilí, nebudete mít prakticky šanci titul dohrát. Víkendová trial verze bude dostupná na všech platformách, kde hra vyšla (tedy na PC, PS4 a Xboxu One), přičemž pokud vás navnadí a následně do hry investujete, veškerý svůj postup hrou vám samozřejmě zůstane.

Ačkoliv hovoříme o „víkendu“, jak už to tak bývá, jeho rámec trial přesahuje. Hra bude k dispozici už od zítřka od osmi hodin ráno nejprve na konzolích, o čtyři hodiny později i na PC. Na PC už byste měli mít možnost ale hru stahovat teď, na konzolích se možnost objeví v průběhu dne. Zatímco ke hraní na PC a PS4 nepotřebujete žádné aktivní předplacené členství, na Xboxu je vyžadován Xbox Live Gold. Konec poté přijde až v neděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama