Nedostatek Ring Fitu žene jeho cenu nahoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nedostatek Ring Fitu žene jeho cenu nahoru

Nedostatek Ring Fitu žene jeho cenu nahoru

David Plecháček

David Plecháček

17. 3. 2020 15:18
Reklama

Nedokážete si představit život bez pohybu? Jestliže pro vás bylo jakékoliv fitness zařízení druhým domovem, v nastalé situaci máte drobný problém. Každý se s ní vypořádává po svém, pokud chcete pohyb a stále zůstat „normální“ a nepřistupujete na zaručené DIY tipy typu nalít si čistící prostředek na mytí nádobí na zem a vytvořit tak variaci na běhací pás, můžete využít videohry. Problém je, že i po nich je zvýšená poptávka a nabídka ji nestíhá pokrýt.

Využít můžete starší videohry, jistě, ale pokud chcete něco moderního, nejjistější by bylo zamířit na Switch. Nintendo totiž před časem vytvořilo Ring Fit, nástroj kruhového tvaru, k němuž můžete připevnit Joy-con, zapnout „videohru“ Ring Fit Adventure a cvičit. Ještě před koronavirovou krizí nebylo Ring Fitů mnoho, teď jsou ale prakticky k nesehnání.

Je logické, že u balení, které stojí o dvacet dolarů více než klasické hry, bude Nintendo ve výrobě spíše opatrné a poptávku tak raději podhodnotila, aktuální situace ale udělala z Ring Fitu doslova nedostatkové zboží. Nintendo sice už v únoru tvrdilo, že se dodání nových cvičících pomůcek opozdí, ale toto vyjádření bylo limitováno jen na Japonsko.

Od té doby se situace ale výrazně změnila a epicentrum nákazy už dávno není v Asii, ale v Evropě, a čím dál přísnější opatření přichází i ze Severní Ameriky. Nedostatek tlačí cenu vzhůru na internetových aukcích, například skrze eBay. Jen samotná cartridge Ring Fit Adventure se nabízí nejméně za 90 dolarů, celý set poté za dvojnásobek původní ceny, spíše více. Kdo ví, třeba bude mít v nové době taková pomůcka hodnotu zlata. Pokud jste si ji již dříve pořídili, dobře pro vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama