MotoGP 20 slibuje změnu jízdního modelu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MotoGP 20 slibuje změnu jízdního modelu

MotoGP 20 slibuje změnu jízdního modelu

David Plecháček

David Plecháček

17. 3. 2020 11:00
Reklama

Možná že ani nemusíte sledovat žádný sport, abyste za aktuální situace zaznamenali, že se prakticky žádný nehraje a velká část nejrůznějších lig a podniků byla zastavena. Stále hraných fotbalových lig byste napočítali na jedné ruce, v hokeji je až na výjimku KHL situace stejná, to samé v basketbalu a dalších týmových sportech a opatření se dotýkají i motorsportu, první závod ve Formuli 1 se v Melbourne neodjel a sezona – pokud vůbec – začne výrazně později. Situace u motocyklů není překvapivě odlišná...

Odstartuje sezona MotoGP? Pojede se před prázdnými tribunami? Platí to prakticky o všech sportech, pokud chcete nějaký vidět, reálně se může stát, že budete muset koukat na jeho virtuální adaptaci. Ostatně všechny výše zmíněné sporty mají svůj herní ekvivalent, aktuálně se podíváme právě na Mistrovství světa silničních motocyklů. MotoGP 20 totiž vyjde už 23. dubna a vývojáři z Milestone ukazují nové gameplay záběry.

Milestone se opět snaží o to, aby byla hra co nejrealističtější. Jestliže z videa poznáte věrnější simulaci jízdního modelu oproti předchozímu ročníku nevíme, ale autoři tvrdí, že se hratelnost výrazně posunula a bude po jezdcích vyžadovat určitou strategii a dovednosti. Z videa jsou patrné ale i některé novinky, například správa vašeho natankovaného paliva nebo asymetrické opotřebení pneumatik, které se deformují rozdílně po stranách a v centrální části.

O všech těchto aspektech může rozhodovat před závodem, takže nový ročník bude brát mnohem větší zřetel i na nějaké předzávodní plánování. Zároveň ale zůstáváme obezřetní. I když autoři říkají, že každá vaše volba ovlivní to, jak se bude motocykl chovat, samotná změna v řízení může být jen nepatrná a těžko postřehnutelná. MotoGP 20 však počítá i s kolizním systémem a systémem poškození, tam už by efekt na váš stroj mohl být větší. Uvidíme, jak se nový ročník povede. Vůbec poprvé se může stát, že budeme hrát licencovanou sezonu, zatímco ta skutečná se vůbec nepojede. Tak by to mělo alespoň stát za to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama