CD Projekt pracuje z domova, vydání stíhá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt pracuje z domova, vydání stíhá

CD Projekt pracuje z domova, vydání stíhá

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 3. 2020 08:50
Reklama

S dalšími opatřeními okolo koronaviru je pochopitelné, že firma, která může dovolit svým zaměstnancům pracovat z domova, tak většinou udělá. Tato situace se týká i herních studií, kdy například Bungie, EA či Rockstar svým zaměstnancům povolili home office, díky čemuž se zmenšuje riziko nákazy těchto zaměstnanců.

Mezi tato studia se nakonec zařadil i polský CD Projekt Red. Ten v současné době pracuje na Cyberpunk 2077, tudíž je pochopitelné, že hráči vyjádřili obavy kvůli tomu, aby toto nařízení neohrozilo už tak posunuté datum vydání. CD Projekt Red ale situaci uklidňuje.

„Mnoho z vás možná zajímá, jak to s námi ve studio je a jak COVID-19 ovlivňuje naší každodenní práci. Máme tak pro vás malý update. V uplynulých týdnech jsme se adaptovali na situaci, a neustále vydávali preventivní opatření napříč celou společností. Také jsme neustále vylepšovali naše vybavení a infrastrukturu, a pracujeme na tom, aby naši zaměstnanci mohli pracovat vzdáleně, v bezpečí svého domova.“

„Dnes, jakožto výsledek této práce, se CD Projekt Red plně transformoval na práci z domova, a to na tak dlouho, jak jen to bude potřeba. Myslíme si, že toto opatření dá každému našemu členovi týmu nejvyšší „level“ zdravotního bezpečí. A i když je toto nové pro každého z nás, nechceme polevit či ukázat nějaké známky pozastavování v naší snaze přinést vám pořádnou role-playing akci v září.“

Zdá se tak, že i když celé studio pracuje z domova, vedení si věří, že vydání v září se stihne. My doufáme v to stejné, ale zároveň je skutečně důležité si uvědomit, že bezpečí lidí je mnohonásobně důležitější, než kterýkoliv deadline.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama