Warzone slaví metu 15 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warzone slaví metu 15 milionů hráčů

Warzone slaví metu 15 milionů hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2020 11:14 2
Reklama

Ve čtvrtek, den po spuštění, jsme informovali o dosažení prvního milníku 6 milionů hráčů Call of Duty: Warzone, nového zájemce o titul krále battle royale her. Od té doby, během zhruba pěti dní, toto číslo mocně nabobtnalo, autoři se totiž chlubí tím, že na bojiště už vyběhlo více než 15 milionů zájemců.

To z něj dělá velmi úspěšný projekt. V delších časových periodách se ale výsledky jednotlivých konkurenčních značek relativně srovnávají. Zatímco v prvních 24 hodinách Warzone (6 milionů) nad Apex Legends od EA (2,5 milionu) jasně dominoval, během prvního týdne do Apexu naskočilo kolem 25 milionů hráčů. Na druhou stranu, Fortnite potřeboval k dosažení mety 10 milionů zájemců týdny dva. Pro úplnost, všechny zmíněné tituly jsou nabízeny bezplatně a na většině existujících platforem. Warzone navíc od spuštění plně podporuje meziplatformní hraní.

Pro titul už se v současné době chystají nová DLC a neokoukaný obsah, bezplatné Call of Duty ale stále prochází stádiem úvodního boomu. Naskočili jste na něj i vy? V redakci už podléhá důkladnému testování. Ať už jste fanoušky žánru nebo ne, co na něj říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama