Demo Resident Evil 3 vyjde už ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Resident Evil 3 vyjde už ve čtvrtek

Demo Resident Evil 3 vyjde už ve čtvrtek

David Plecháček

David Plecháček

16. 3. 2020 13:54 2
Reklama

Okolo toho, že možná sedíte doma a přemýšlíte, co budete hrát, se možná budeme ještě nějaký čas točit. Samozřejmě vám můžeme dát několik rad, stačí zajít mezi naše recenze, připomenout si hry dekády, sledovat slevy... anebo pozorovat naše novinky, jestli není něco na obzoru. Z poslední doby můžeme vytáhnout free-to-play část Call of Duty, Warzone, pokud vás ale nebaví battle royale a prahnete po něčem tradičnějším, můžete se tento týden těšit na demo Resident Evil 3.

AKTUALIZACE

Ačkoliv původní zdroj hovořil až o pátku, tuzemský distributor hry v podobě společnosti Cenega zveřejnil informaci, že demo bude na PS4, Xboxu One a PC dostupné už ve čtvrtek. Jako první se hra objeví na Xboxu One, už v pět hodin ráno, na PS4 a PC se tak stane až v 18 hodin. „Hráči v rámci demo verze vstoupí do role legendární hrdinky Jill Valentine a připojí se ke Carlosovi Oliveirovi a členům Umbrella Biohazard Countermeasure Servce (U.B.C.S.) na misi s cílem evakuace civilistů ze zdevastovaného a zamořeného města Raccoon City."

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Informace není stoprocentní, takže ji zatím musíme brát s rezervou. Capcom ale již v minulosti prozradil, že Resident Evil 3 dostane stejně jako remake Resident Evilu 2 demo ještě před vydáním hry, které má potenciální zákazníky namlsat k případnému nákupu. Víme, že hra vychází 3. dubna, a tak vývojářům příliš času nezbývá. Insider AestheticGamer1 nicméně tvrdí, že demo dorazí už tento pátek.

Právě s ohledem na blížící se datum vydání je tento tip validní. Navíc Capcom zvolil stejnou taktiku i minule, i rok staré demo vyšlo dva týdny před datem vydání, což 20. března přesně splňuje. Věříme, že Capcom samotný brzy přijde s oficiálním vyjádřením, ať už bude potvrzovat výše uvedený termín, nebo snad nabídne nějaký jiný. Rozhodně bychom se ale neměli v nejbližších dnech nudit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama