Blíží se testování Halo 2 na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se testování Halo 2 na PC

Blíží se testování Halo 2 na PC

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2020 12:43
Reklama

PC verze Halo: Master Chief Collection se brzy dočká původního i remasterovaného druhého dílu. Alespoň to naznačují informace o plánovaném startu testování připraovaného titulu. Podobně jako v případě předchozího prvního dílu se ke hraní nejprve dostanou hráči přihlášení k programu takzvaných flightů, neboli testovacích kol hry.

Vedle obou verzí oceňovaného druhého dílu sci-fi FPS eposu se do testování dostanou i nástroje Forge a Theater pro již zveřejněné Halo: Reach a Reach se taktéž možná dočká určitých úprav a oprav zvuků a zvukových efektů.

„Připomínáme, že flighting je způsob jak dostat první buildy našich her v předběžném přístupu k našim Halo Insiderům dříve, než je vyzkouší široká veřejnost. Dost často je jejich stav velmi hrubý a skutečně je na nich mnoho práce. Tvorba těchto her je proces a věci se mohou měnit. Všechen zmíněný obsah se může změnit a to samé platí pro načasování, ale pokud vše půjde podle plánu, chceme náš příští plánovaný flight zveřejnit na konci března. Když se vrátíme na začátek letošního roku, chtěli jsme začít v lednu, ale museli jsme počkat do únoru, kdy práce začaly,“ vysvětluje současné práce a plány komunitní manažer 343 Industries Tyler Davis.

Kompilace Halo: Master Chief Collection je v současnosti dostupná v Microsoft Store i na Steamu a nabízí remaster prvního dílu ságy Halo: Combat Evolved Anniversary společně se spin-offem Halo: Reach, který dějově původní trilogii předchází. Na konzolích Xbox One titul obsahuje kompletní sbírku “velkých” FPS Halo vyjma aktuálního pátého dílu. Na konec letošního roku je naplánováno další pokračování s podtitulem Infinite a PC verze MCC postupně nabídne totožný obsah jako konzolová.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama