Autor hudby TLOU se bude podílet na seriálu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor hudby TLOU se bude podílet na seriálu

Autor hudby TLOU se bude podílet na seriálu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 3. 2020 09:40 1
Reklama

Pokud vše půjde podle plánu a nedojde k dalšímu odkladu, dočkáme se The Last of Us Part 2 koncem května. V poslední době se však více mluví o chystaném seriálu na motivy této populární značky. Na nedávno oznámené adaptaci z produkce HBO se budou krom zkušených filmařů podílet také Neil Druckmann a Evan Wells ze studia Naughty Dog. Podle posledních informací doplní tým další člověk, který se významně podílel na herní předloze.

Na nabídku kývnul skladatel Gustavo Santaolalla. Informaci potvrdil Neil Druckmann na Twitteru. Santaolalla složil hudbu k oběma dílům The Last of Us, zkušenosti má ale také s filmovou produkcí. Jeho tóny lze zaslechnout například ve snímcích Babel, The Insider, 21 Grams, The Motorcycle Diaries a v mnoha dalších.

Že bude spolupracovat i na seriálové adaptaci, je jistě dobrou zprávou. Jeho hudební podkres by mohl doplnit adaptaci o správnou náladu, čímž bude mít k herní předloze mnohem blíže, než kdyby se role ujal někdo jiný. Sám Druckmann v příspěvku neskrýval velké nadšení.

Sluší se připomenout, že se adaptace chopil Craig Mazin, který se blýsknul seriálem Černobyl. Celý projekt je však stále v přípravné fázi. Ještě jsme se ani nedozvěděli, kdo ztvární hlavní postavy, na datum premiéry je také příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama