PS5 exkluzivity budou stále příběhové SP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS5 exkluzivity budou stále příběhové SP

PS5 exkluzivity budou stále příběhové SP

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 3. 2020 12:10 1
Reklama

V rozhovoru pro PlayStation Blog se Hermen Hulst nevěnoval pouze potvrzení Horizon: Zero Dawn na PC. V rámci toho se vyjádřil i k tomu, že Sony se stále soustředí na exkluzivity pro svou platformu. Ty by se stále měli soustředit na single-playerový zážitek, který se soustředí zejména na příběh.

„Stále jsme zavázáni dedikovanému hardwaru, stejně jako jsme byli i předtím. Bude v tom pokračovat. A zároveň chceme dělat kvalitní exkluzivní hry. A to silně příběhově, single-playerové hry. Ale stejně tak jsme otevření experimentování, novým nápadům. Zkrátka chceme vidět a zkusit, co může fungovat. Myslím si, že to je také součást DNA Worldwide Studios.“

Zdá se tak, že se situace ohledně PlayStationu 4 bude opakovat i u nové generace. Sony zkrátka ví, v čem tkví síla PlayStationu, a co hráče táhne k této platformě. God of War, Horizon a další jsou skvělou ukázkou toho, že hráče tyto hry stále baví. Jsme tak zvědaví, kdy se Sony rozhodne PS5 odhalit. S ohledem na pokročilou konkurenci to může být každou chvíli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama