Místo E3 bude Xbox i Ubisoft streamovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Místo E3 bude Xbox i Ubisoft streamovat

Místo E3 bude Xbox i Ubisoft streamovat

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 3. 2020 09:16
Reklama

Zrušení E3 samozřejmě není problémem jenom pro fanoušky či novináře, kteří se na akci chtěli vydat, a dost možná měli i zarezervované lety či hotely. Velký problém nastává i pro herní studia, která se na tuto akci připravují celý rok dopředu. Kromě reklamních předmětů, trailerů a dalších věcí se jim zároveň před očima rozplynula možnost, jak své hry dostat mezi hráče jen díky tomu, že oznámení proběhne na E3.

A to se často ani nebavíme o tom, že by dané konference probíhali přímo na E3. Například Microsoft má vedle Convention Centre, kde E3 probíhá, vlastní divadlo, respektive má s majitelem licenci na jméno a používání tohoto sálu. Právě zde Microsoft pořádal své herní konference, ale se zrušením E3 asi není nikdo, kdo by do Los Angeles jel jen kvůli Microsoftu.

Ten se tak rozhodl svou konferenci udělat pomocí „digitální akce“, tedy livestreamu. „E3 bylo vždy důležité pro tým Xbox. Kvůli tomuto rozhodnutí letos oslavíme novou generaci her společně s Xbox komunitou a všemu, co milují hraní, pomocí digitální akce.“

Stejné rozhodnutí přinesl i Ubisoft, u kterého asi nelze pochybovat, že na E3 chtěli vývojáři ještě více ukázat Watch Dogs, dost možná Far Cry, Assassin’s Creed či jiné projekty, na kterých v současné době vývojáři pracují. Prozatím nemáme informace, že by se ke streamu rozhodla i další studia, o všem vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama