Spekulace hovoří o zrušení E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace hovoří o zrušení E3

Spekulace hovoří o zrušení E3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2020 06:07
Reklama

Strašák jménem koronavirus už má na svědomí několik velkých herních akcí. Přirozeně se tak hráči obávají toho, jak to bude s E3 nebo s Gamescomem. Právě E3, respektive organizátor ESA se nedávno vyjádřila tak, že akce a její plánování je v plném proudu. Spekulace a různá tvrzení ale hovoří o něčem jiném.

Dnes v noci se totiž napříč Twitterem rozběhla jasná informace- E3 se ruší. Například vydavatel Devolver Digital na svůj Twitter radil všem, aby si zrušili své hotely a lety, které mají zarezervované pro E3. Devolver ale měl s E3 již dříve problémy, a dokonce vydavatel prohlásil, že show je „druh mučení“.

Je tedy možné, že by si Devolver z E3 jen střílel. Jenže o tom, že by se E3 mělo rušit, promluvil i novinář Mike Futter. Nejen, že sdílel status Devolver Digital, k němuž přidal „Dozvídám se to stejné, od několika zdrojů.“, ale následně vydal i on sám status, kde píše „Můj den začal se zkoumáním věcí okolo E3. Nakonec sem skončil s NĚKOLIKA zdroji. Oznámení zrušení E3 je naplánováno na zítřek (dnešek pro nás). Nemyslím si, že to přes noc vydrží. Zrušte své plány.“

Web Ars Technica dokonce bere zrušení E3 za hotovou věc. V článku redaktor webu popisuje, že informaci taktéž získali od několika zdrojů, přičemž jeden z nich měl informaci získat přímo od členů ESA. Jsme zvědaví, jak celá situace dopadne, a jestli skutečně dojde ke zrušení akce. O všem vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama