Do PUBG míří Panzerfaust
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PUBG míří Panzerfaust

Do PUBG míří Panzerfaust

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2020 12:40
Reklama

PUBG se od svého uvedení stále drží velké oblíbenosti, a do hry neustále míří další a další updaty. V současné chvíli do hry míří update 6.3, a ten přinese hned několik novinek, a to zejména novou zbraň, kterou bude Panzerfaust, tedy raketomet.

Přidání Panzerfaustu vývojáři naznačovali už od updatu 6.1, nakonec se do hry dostane až teď. Nepůjde ale o zbraň, kterou byste běžně potkávali. Bude extrémně limitovaná a na mapě se bude nacházet jen pár kusů. Nabídne pouze jeden výstřel, který doletí až 150 metrů daleko. Kvůli své síle a vzácnosti vám zabere celý slot pro hlavní zbraň, a nenabídne žádné sloty pro přídavné vybavení.

K tomu všemu se zbraň objeví pouze na nové mapě Karakin, kde bude vedle C4 další zbraní, která dokáže ničit zdi. Zajímavé také je to, že po výstřelu bude za Panzerfaustem „výbuch“, který dokáže knock-outovat hráče.

Kromě toho se změn dočká i několik dalších zbraní. M249 můžeme nově najít všude po mapě, společně s tím se ale zvětšil recoil zbraně a snížilo poškození jedné střely. Tommy Gun dostane možnost přidání Red Dot Sight a UMP získá zvětšené poškození. Upraveny byly i custom zápasy a Esports mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama