Tvůrci Elite pracují na F1 manažeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Elite pracují na F1 manažeru

Tvůrci Elite pracují na F1 manažeru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2020 11:38 3
Reklama

Poměrně neobvyklým směrem se vydává společnost Frontier Developments, autoři komplexních strategií Planet Coaster, Planet Zoo, Jurassic Park: Evolution a obřího vesmírného “simulátoru” Elite: Dangerous. Britské studio se totiž vrhá na mírně odlišný žánr her, po podpisu oficiální smlouvy a s tím souvisejícím převzetím licence závodního seriálu Formule 1 začíná vyvíjet licencované manažery.

Konkrétně smlouvy určují, že do roku 2022 vznikne první titul a do roku 2025 další tři, přičemž se mluví o aktuálních sezónách závodů monopostů a podpoře PC i konzolových platforem.

„Máme radost, že můžeme oznámit podpis víceleté licenční smlouvy s F1. F1 je jedna ze světově nejpopulárnějších sportovních značek a pevně věříme, že kombinace brandu F1 s našimi bohatými zkušenostmi v simulátorech managementu zajistí fantastické herní zážitky široké herní veřejnosti. S našimi IP jsme dosáhli velkých úspěchů a jsme také osvědčení vývojoví i vydavatelští partneři third-party IP na nejyšší úrovni. Pro růst a péči o naše portfolio budou velmi důležité jak původní, tak licencované IP,“ okomentoval smlouvu šéf společnosti David Braben.

Zájemci o manažerské vedení závodního týmu v současnosti nejčastěji sahají po osvědčeném titulu Motorsport Manager. Na mobilních telefonech je situace o něco pestřejší, tři díly mobilní verze zmíněné hry doplňuje i licencovaný F1 Manager.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama