C&C Remastered vyjde 5. června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka C&C Remastered vyjde 5. června

C&C Remastered vyjde 5. června

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 3. 2020 14:30 2
Reklama

O tom, že chce EA remasterovat sérii Command & Conquer víme už od roku 2018. Klasická real-time strategie patří mezi velmi oblíbené strategie, a není tak divu, že se do toho EA pustilo. Dnes nám vývojáři hru konečně ukázali, a to včetně obsahu celé kolekce a data vydání.

Command & Conquer Remastered Collection bude nakonec obsahovat dvě hry, a to Command & Conquer: Tiberian Dawn z roku 1995 a Command & Conquer: Red Alert, které vyšlo o rok později. Kromě toho se dočkáme i tří expanzí, a to Covert Ops, Counterstrike a The Aftermath.

Remaster nabídne podporu rozlišení až do 4K, předělaný multiplayer, vylepšené UI, grafiku a remasterovaný soundtrack. S remasterem pomáhala studia Petroglyph, Lemon Sky Studios i několik členů z původního Westwood. Ve videu navíc vývojáři tvrdí, že se ve velkém soustředili i na názor komunity.

I když kolekce vyjde primárně přes digitální obchody Steam a Origin, spojilo se EA s dalším vydavatelstvím Limited Run Games, které na svém obchodě nabídne i limitované fyzické kopie her, ve kterých najdeme i různé sběratelské kousky. Command & Conquer Remastered Collection vyjde 5. června.

Obrázek bude z technických důvodů nahrán později

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama