Flying Wild Hog pracují na třech projektech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flying Wild Hog pracují na třech projektech

Flying Wild Hog pracují na třech projektech

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2020 08:58 1
Reklama

Polská vývojářská studia, to není CD Projekt nebo Techland. Patří mezi ně i tým Flying Wild Hog. Ten byl založen v roce 2009 a na svém kontě má trojici akčních her - Hard Reset a dva díly rebootovaného Shadow Warriora. Po vydání toho druhého v roce 2016 (2017 na konzolích) ale studio obestřelo ticho. To ale znamená jediné - vývojáři pilně pracují.

Vyplývá to z rozhovoru, který webu WCCFTech poskytl výkonný ředitel studia Michał Szustak. Ten uvedl, že firma momentálně pracuje na třech projektech naráz. Také se podstatně rozrostla, z Varšavy expandovala také do Krakova a Řešova a prakticky ztrojnásobila počet zaměstnanců. S ohledem na růst a nutnost začít řešit mnohem větší objem administrativy firmě velmi pomohla akvizice investiční společností Supernova Capital.

Szustak se v rozhovoru brání konkrétním odhalením, nějaké ty informace ale přeci jen poskytl. Dva z chystaných tří projektů prý studio představí ještě letos. Chtějí i nadále experimentovat, takže ačkoli pravděpodobně opět půjde o FPS, měly by hry přinést nějaký ten svěží pohled na letitý žánr. Flying Wild Hog podle něj v minulosti osciloval mezi AAA a indie produkcí, dvě slíbené hry ale mají být plně AAA projekty, zatímco ta třetí bude "originální akční hrou". 

Otázku příští generace konzolí a toho, zda má studio již k dispozici vývojové nástroje pro PlayStation 5 a Xbox Series X bohužel Szustak nemůže komentovat, zmiňuje ale, že se ani majitelé aktuálních konzolí nemusí bát, že by se na ně nedostalo. Dá se tedy předpokládat, že chystané hry budou mezigenerační. Studio také od svého interního Roadhog Enginu přešlo na Unreal Engine 4, který by mu měl pomoci v potenciálním portování her na Nintendo Switch. I to je téma, které dle Szustaka tým velmi zajímá. O tom, zda se dočkáme třetího dílu Shadow Warriora, můžeme bohužel zatím jen spekulovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama