Bayonetta 3 je stále v plánu, práce pokračují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bayonetta 3 je stále v plánu, práce pokračují

Bayonetta 3 je stále v plánu, práce pokračují

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 2. 2020 12:30 1
Reklama

Dvoudílná série Bayonatta patří k rodinnému zlatu společnosti PlatinumGames. Sexy obrýlená čarodějka, která si umí poradit se silami nebe i pekla, dokázala o svých kvalitách přesvědčit díky skvělému soubojovému systému, parádní divoké hratelnosti a bizarně obřím bossům. Na její opětovný návrat ale už čekáme relativně dlouho.

Bayonetta 3 byla oficiálně oznámena na The Game Awards v roce 2017, kdy jsme se dočkali efektního, ale nepříliš vypovídajcího teaseru. Od té doby je ale ticho po pěšině a leckdo by si mohl myslet, že je s projektem něco v nepořádku. Ostatně PlatinumGames si na nedostatek jiných aktivit rozhodně nemohou stěžovat, v současné době připravují například Babylon's Fall pro Square Enix, loni se blýskli vydařeným Astral Chainem.

Tvůrce série Hideki Kamija ale v aktuálním čísle magazínu Famitsu hráče uklidňuje. Na pokračování Bayonetty se údajně stále pracuje a vše údajně pokračuje hladce. V mezičase byste se prý měli zaměřit na zmiňovaný teaser, obsahuje prý řadu skrytých sdělení.

Pokud se sérií nemáte žádné zkušenosti, máte ideální šanci začít. První Bayonetta z roku 2009 vyšla v roce 2017 ve zkrášlené podobě na PC a momentálně vychází na aktuální generaci konzolí spolu s akcí Vanquish v 10th Anniversary balíčku. Mimo to je dostupná také na Wii U a Switchi, kde vyšla spolu s druhým dílem. Třetí díl má vyjít exkluzivně na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama