Všechen obsah bude v Outriders při vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechen obsah bude v Outriders při vydání

Všechen obsah bude v Outriders při vydání

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2020 10:59
Reklama

Outriders někteří přirovnávají k Destiny, minimálně na základě toho, co viděli ve dvou dosud zveřejněných trailerech. Jenže live-service hry nejsou DNA People Can Fly vlastní. Jak Painkiller, Gears of War: Judgement nebo Bulletstorm byly čistokrevné akce, a úplně stejně na tom bude novinka vyvíjená ve spolupráci se Square Enix.

Doba je už taková, že se automaticky očekává nekompletnost her, které vyjdou. Namísto toho se ještě před vydáním dozvídáme, co vývojáři připravují za obsah, který bude dostupný až za několik týdnů nebo měsíců. Outriders ale takové nebude. Jakmile hra dorazí na trh, bude stoprocentně kompletní. „Abychom byli upřímní, přesně takový jsme si stanovili směr a cíl,“ říká Szymon Barchan, člověk, který má ve společnosti na starosti příběh a jeho vyznění.

„Vydáváme hru se vším, co bude obsahovat. Veškerý obsah si můžete zahrát od prvního dne,“ dodává, s tím, že ono rozhodnutí padlo už na začátku vývoje, který se datuje do poloviny roku 2015, kdy se People Can Fly opět oddělili od Epic Games. „Hry jsou drahou zábavou, a tak chceme, aby všichni dostali za své peníze všechno naráz,“ dodává Rafal Pawlowski, level designér studia.

Tato slova padla na nedávném preview eventu, kterého se mohla zahraniční studia účastnit. Zároveň zde však padlo, že o všem ještě studiu mluvit nemůže – jmenovitě o celém end-game obsahu, ať už jde o raidy nebo dungeony. Pokud se nicméně povede, studio by rádo ze hry udělalo větší značku a vlajkovou loď jak studia PCF, tak samotného Square Enix. „Vytváříme velký svět, který, jednou, chceme rozšířit,“ zní rozhodně.

Otázkou zůstává, o jak kvalitní hru se nakonec bude jednat. Před několika dny totiž vyšlo najevo, že studio prošlo výraznou proměnou a lidé, kteří stáli za předchozími hrami, už ve studiu nejsou. Nový by měl být prakticky celý tvůrčí tým. Ostatně podívat se můžete na samotnou gameplay prezentaci, kterou zveřejnilo Square Enix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama