Spekuluje se o battle royale hře Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekuluje se o battle royale hře Call of Duty

Spekuluje se o battle royale hře Call of Duty

David Plecháček

David Plecháček

13. 2. 2020 10:01 1
Reklama

Velkým tahákem předloňského Call of Duty byl režim battle royale. Pro značku se jednalo o premiéru, která se sice velmi rychle stala populární, ale ani náhodou se jí nepodařilo ohrozit již existující hegemony na trhu. Pokud někdo myslel, že absence battle royale v loňském Modern Warfare znamená z určitého hlediska kapitulaci, plete se. Jen přijde zřejmě v trochu jiné podobě, než v případě čtvrtých Black Ops.

Čím dál častěji se spekuluje nad tím, že Activision s jedním ze svých studií chystá návrat populárního režimu. Dosud sice nic nepotvrdil, ale několik náznaků bychom měli. Na začátku Modern Warfare se například přehraje video, které má na battle royale odkazovat. Zároveň fanoušci vypatráli, že v nedávném updatu se nachází možná nápověda toho, co přijde, v podobě nové mapy. Zkrátka a dobře, že se můžeme těšit na souboje, z nichž vyvázne jen jeden přeživší, můžeme považovat za velmi pravděpodobné.

Otázkou však je, jestli půjde o nový režim přímo ve hře. V tomto ohledu se náznaky různí, podle posledních informací se však zdá, že možná půjde o samostatný stand-alone „díl“, který by měl být zdarma. Nové Call of Duty by se jmenovalo Warzone. Právě nový obrázek s tímto názvem začal kolovat na Redditu, několik zdrojů navíc tyto spekulace potvrdilo. Stále je však možné, že se nakonec karta obrátí a situace dopadne úplně jinak.

O tom, že by se battle royale od Activisionu neplatilo, se navíc spekuluje už od Black Ops 4. Jedná se o logický krok. Nemuseli byste tak vlastnit ani poslední Modern Warfare, k tomu, abyste si tuto část hry zahráli. Právě nutnost zaplatit byla nejčastěji zmiňovaným argumentem, proč režim pojmenovaný Blackout v Black Ops nepřitáhl tolik hráčů. Jestliže je to pravda, směr, kterým by se vydal vydavatel série, dává absolutně smysl. Teď ale musíme čekat na potvrzení, bez něj se stále jedná o spekulace, které mohou být pravdivé, stejně tak nicméně nemusí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama