Wiz Khalifa hudebně doprovází Sonica
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wiz Khalifa hudebně doprovází Sonica

Wiz Khalifa hudebně doprovází Sonica

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 1. 2020 12:41 2
Reklama

K hollywoodským trhákům poměrně často patří populární, dedikované skladby, a připravovaný filmový Sonic na tom nebude jinak. O jeden z oficiálních tracků se postaral populární hudebník Wiz Khalifa, který se mimojiné podílel na megahitu See You Again k sedmému dílu filmové série Rychle a Zběsile.

Skladbou Speed Me Up se americký rapper a textař doznává k lásce k rychlonohému ježkovi, hlasově jej navíc doprovází další hvězdní interpreti Ty Dolla $ign, Sueco the Child a Lil Yachty. V mírně obskurním videoklipu tak můžeme vidět interprety i jejich 16bitová alter ega, jak se prohánějí s herním i filmovým Sonicem za doprovodu veselého beatu a ikonických zvukových efektů sesbíraných prstenců.

Reakce fanoušků jsou minimálně na YouTube veskrze pozitivní. Navíc si všímají zajímavého detailu, písnička totiž zmiňuje i oblíbené hrdiny Knucklese a Tailse, kteří zatím nebyli přítomni v žádném traileru. Zřejmě se ale jedná o prostý odkaz na původní hry.

Premiéra samotného filmu, v české distribuci pod názvem Ježek Sonic, je v tuzemsku naplánována na 20. února. V zámoří si jej fanoušci užijí o týden dříve, konkrétně 14. února. Jak se vám hudební klip líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama