Vychází TWD: Saints & Sinners, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází TWD: Saints & Sinners, sledujte trailer

Vychází TWD: Saints & Sinners, sledujte trailer

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2020 15:54 2
Reklama

Videoherní zpracování The Walking Dead jako by bylo prokleté. První řada od Telltale je sice jedna z nejlepších podobně laděných her, ale série se postupně potápěla hlouběji společně se svými autory, až mohla být ráda, že dokráčela do konce. The Walking Dead od studia Overkill je ještě násobně větší pohroma, na kterou by měl svět raději zapomenout. Teď vychází VR hra Saints & Sinners, a nám nezbývá než doufat.

The Walking Dead má problémy na vícero frontách, ostatně přestává se dařit i televiznímu seriálu vysílaném na stanici AMC. Možná že i to se může odrazit na nové hře od Skydance Interactive, která vyšla na PC na nejrůznějších headsetech podporujících virtuální realitu. I The Walking Dead: Saints & Sinners bude hratelnostně v podstatě survivalem, v němž ale dojde i na rozhodování, které vám může pomoci, nebo situaci výrazně zkomplikovat.

Hra nebude tak černobílá, jak může název napovídat, ale skutečně během putování po New Orleans můžete potkat další přeživší a často se rozhodnout, jak s nimi naložíte. Pokud doma máte Oculus Rift, Rift S, Oculus Quest, Valve Index, HTC Vive nebo další headsety, můžete si hru zahrát a podělit se s námi o vaše dojmy. Pokud stále váháte, možná vám pomůže trailer, který doprovází hru na trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama