Podívejte se na vaše data z Xboxu za 10 let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na vaše data z Xboxu za 10 let

Podívejte se na vaše data z Xboxu za 10 let

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2020 11:32 3
Reklama

Jestliže máte PSN účet a hrajete na PlayStationu, možná vás zajímá, jaké jsou vaše statistiky. Kolik her jste hráli, kolik času jste před PlayStationem v roce 2019 proseděli, případně kolik trofejí jste za tu dobu získali. Majitelé Xboxu nic jako konkurenční Wrap-Up neměli, až dosud. Podobný nástroj nyní nabízí i TrueAchievements

Ekvivalentem PlayStation Wrap-Upu je nástroj MyDecadeOnXbox. Jak už název napovídá, nesleduje to, jak jste si vedli v posledním roce, nýbrž to, jak jste si vedli v uplynulé dekádě. Podle všeho zaznamenává vše, co jste na konzoli dělali, včetně toho, kolik peněz jste za hry utratili. Celkově si můžete projít záznamy alespoň orientačně za každý měsíc, s tím, že TrueAchivements vám řekne, jaký byl váš nejlepší den, měsíc, rok, nebo váš nejdelší streak.

Samozřejmě musíte být na té samé stránce registrováni. Pokud již jste, statistiky se vám zobrazí rovnou, pokud ne, můžete zamířit na tuto stránku, přihlásit se Xbox/Microsoft účtem a za pár dalších kliknutí se ke stejné statistice dostane i vy. Pochlubíte se nám vašimi výsledky?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama