Zaklínače zhlédlo 76 mil. domácností
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínače zhlédlo 76 mil. domácností

Zaklínače zhlédlo 76 mil. domácností

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 1. 2020 11:50 5
Reklama

To, že seriálové zpracování Zaklínače od Netflixu bylo úspěšné, je asi jasné. Po vydání první série se Sapkowski stal nejoblíbenějším autorem na Amazonu, knihy se prodávaly jako o život a třetího Zaklínače si na Steamu v jednu chvíli zapnulo nejvíce hráčů od vydání. Do této doby jsme ale přesně nevěděli, jak moc úspěšný seriál byl.

Netflix rozeslal svým investorům informace o tom, jak se společnosti vede, a samozřejmě se vedení zmínilo i o seriálovém Zaklínači. „V prosinci jsme také vydali The Witcher, který má nakročeno k tomu, aby se stal naší nejúspěšnější první seriálovou sezónou vůbec. Během prvních čtyř týdnů po vydání se na toto akční fantasy s Henry Cavillem podívalo 76 milionů domácností.“

V porovnání se například na The Crown podívalo více než 21 milionů diváků, a na You se očekává okolo 54 milionů diváků. Samozřejmě pojem „podívat“ znamená, že divák zhlédnul alespoň 2 minuty daného seriálu, což není nijak velká doba, dle Netflixu to ale stále znamená, že měl daný divák o seriál zájem. Oslovil seriál Zaklínač vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama