Na PC vychází nové DLC pro Frostpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PC vychází nové DLC pro Frostpunk

Na PC vychází nové DLC pro Frostpunk

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2020 10:11
Reklama

Frostpunk vyšel už před dvěma lety, nejprve samozřejmě na počítačích, v loňském roce se hra dostala i na konzole, a i když by se mohlo zdát, že to byla zlatá třešnička, po níž se 11bit posunou k novému projektu, Frostpunk neopouští. Opouští ale jeho zimu a podívají se na svět před jejím příchodem.

DLC The Last Autumn je od včerejšího dne dostupné GOGu a na Steamu a můžete si jej pořídit i vy za 17 eur. Poslední podzim je údajně největším a suverénně nejkomplexnějším scénářem hry. Ačkoliv ještě nekonečné mrazy nedorazily, to, co jim předcházelo, není o nic méně psychicky náročné, ať už pro hráče, nebo virtuální obyvatele světa.

Část nástrah prezentuje i nový trailer, který polští vývojáři zveřejnili na svém kanálu. V něm prakticky uvidíte všechny stěžejní novinky – The Last Autumn je časem, kdy se musí postavit tak důležité generátory, ale také musí společnost adekvátně připravit sebe samu na nekončící mrazy, k čemuž dostaneme dvě nové knihy zákonů. Kromě toho se můžeme těšit na nové budovy, nový strom vynálezů a upgradů, a také další novinky, ať už jde o odbory, nebo třeba celou novou společenskou vrstvu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama