Leak o odhalení PS5 může být pravdivý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leak o odhalení PS5 může být pravdivý

Leak o odhalení PS5 může být pravdivý

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 1. 2020 09:49 22
Reklama

Letošní rok se nese ve znamení nové generace konzolí, nemůžeme se tak divit, že se na internetu objevuje spousta spekulací a údajných leaků, které si ale mohou daní uživatelé často vymyslet. Na 4chanu se taktéž objevil masivní leak, který pojednává o únorové akci, na které má Sony odhalit nový PlayStation 5. Unikátností tohoto leaku je ale to, že jedna z informací se již potvrdila.

Nálož informací již z 4chanu zmizela, nyní se její kopie nachází na redditu, kde jí zveřejnil uživatel Ajxtt. Leak hovoří o tom, že Sony má představit PS5 na únorové akci, která proběhne v Sony Hall v New Yorku. Zde uvidíme design konzole, ovladač, prostředí či HW specifikace. Samozřejmě se akce neobejde bez PS Now, Remote Play či povídání o velké zpětné kompatibilitě. Máme se dočkat odhalení launch titulů jako Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall či Legendz (nové IP od Santa Monica Studio). Vydání konzole je prý naplánováno na říjen, cena je pak stanovena na 500 dolarů, prozatím bez žádného Pro modelu. V rámci akce bude dokonce možné si novou konzoli vyzkoušet.

Leak ale poukazuje i na to, že se Sony údajně vrátí na E3, kde se bude o nové konzoli bavit o něco více. Už teď ale víme, že Sony potvrdilo svou absenci na E3, nevylučuje se ale, že v době konání neuspořádá svou vlastní akci. Naopak se potvrdila poslední informace, tedy že slogan PlayStationu se změní na „It’s time to play.“ Twitter evropské divize PlayStation si skutečně změnil popis na "It’s time to play." Může tedy tento leak odkazovat na skutečné informace? To se nejspíše dozvíme za několik týdnů.

Leak o odhalení PS5 může být pravdivý
i Zdroj: Hrej.cz

Massive PS5 February event information (4chan leak) from r/PS5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama