Další hrou v Halo: MCC na PC bude první díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další hrou v Halo: MCC na PC bude první díl

Další hrou v Halo: MCC na PC bude první díl

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2020 15:45 2
Reklama

Každá first-party od Microsoftu nyní vychází jak na Xboxu One (a v budoucnu Xbox Series X), tak na PC. Microsoft ale přemýšlí nad hrami z minulosti, které se dostaly k omezenému publiku, a proto se na počítače podívá například Halo: The Master Chief Collection. Částečně už tam je díky Halo: Reach, ale doteď jsme nevěděli, která hra z kolekce bude následovat.

Ukazuje se, že titulem, který jako další z MCC přistane na PC, bude hned ten první. Halo: Combat Evolved bude dle nové zprávy na blogu dokonce zanedlouho k dispozici v „další letové fázi“, čili v jazyce 343 Industries v beta testu, který započne příští měsíc. Podle stejného textu by tato hra měla vyjít letos v dohledné budoucnosti, ale to bychom upřímně vzhledem k betě čekali. Žádné další bližší informace ohledně vydání ale vývojáři neprozradili.

Co bude obsahem? 343 Industries potřebují otestovat prakticky vše, singleplayer i kooperaci, a zároveň multiplayer. Je potřeba ověřit, zda fungují dedikované servery, jak je na tom peer-to-peer spojení, zda-li je funknčí crossplay mezi verzemi pro Steam a Windows Store, a také přepracované rozhraní hry. Pokud máte o testování zájem, můžete se zúčastnit. Nutnou podmínkou je být součástí Halo Insider Programu. Detaily naleznete zde.

Ačkoliv jde ve velké míře o pouhý port verze z Xboxu One, každá z her, která opět projde studiu pod rukama, dostane po vzoru Halo: Reach na PC některá dílčí vylepšení. Konkrétnější ale vývojáři nejsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama