Také Iron Man VR posouvá datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Také Iron Man VR posouvá datum vydání

Také Iron Man VR posouvá datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 1. 2020 16:53 2
Reklama

Rok odkladů. Takový titul má mít podle zasvěcených informací letošek, alespoň co se her týče. První vlaštovky na sebe nenechaly dlouho čekat a déle si počkáme na remake Final Fantasy VII, akční adventuru na motivy Avengers a taky na Cyberpunk. Aby to fanouškům VR nebylo líto, postihne odklad i hru cílenou na ně.

Řeč nyní není o Half-Life Alyx (ale ani tam bychom se posunu termínu vydání nedivili). Odklad postihnul Marvel's Iron Man VR, titul, který pro headset PSVR vyvíjí studio Camouflaj. Hra měla původně vyjít 28. února, nově je datum vydání stanoveno na 15. května letošního roku.

Ve hře na sebe převezmete roli slavného Tonyho Starka a postavíte se tajemným zloduchům, kteří se chystají zničit nejen společnost Stark Industries, ale jako obvykle i celý svět. Vyzbrojeni dvěma Move ovladači tak dostanete k dispozici plejádu schopností a autoři slibují skutečný superhrdinský zážitek.

Ve hře by se měli objevit i tradiční Iron Manovi kolegové, hlas hlavnímu hrdinovi propůjčil dabér Josh Keaton, který v minulosti daboval Electra v Marvel's Spider-Man. Na podobu hry se můžete podívat v traileru níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama