Valve Index hlásí vyprodáno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valve Index hlásí vyprodáno

Valve Index hlásí vyprodáno

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 1. 2020 11:01 3
Reklama

Není to tak dávno, co jsme vás informovali o tom, že Valve Index byl v několika zemích zcela vyprodaný, nebo se dodání dalších zásob očekávalo v dalších týdnech. Vánoční sezóna je za námi, a Valve hlásí jasnou zprávu- Valve Index je vyprodaný.

Dle webu Road to VR je tomu tak po celém světě- Kanada, USA, Velká Británie i Finsko hlásí vyprodáno, ani u nás tomu není jinak. Dle webu PCGamer nabízí Japonsko jako jediné možnost zakoupení alespoň headsety či sety headsetů s ovladači. Jinde Steam nabízí akorát možnost Notify me, tedy že vám dá vědět, jakmile se na skladě objeví další kusy jak celého setu, tak jednotlivých komponentů.

O tom, proč tomu tak je, můžeme pouze spekulovat. Je ale téměř jisté, že z velké části za to může Half-Life: Alyx, tedy další díl ze série Half-Life, který se tentokrát přesune do VR prostředí. Navíc nabízí Valve Index velmi propracované ovladače, které snímají jednotlivé prsty. Valve prý pracuje na vytvoření dalších jednotek tak, aby splnili vysoký zájem. Dalších kusů bychom se měli dočkat ještě před tím, než vyjde HL: Alyx.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama