Ohlédněte se za svým rokem 2019 na PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ohlédněte se za svým rokem 2019 na PS

Ohlédněte se za svým rokem 2019 na PS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 1. 2020 12:43 8
Reklama

Všemožné retrospektivní ohlížení je mezi hráči i lidmi obecně velmi populární. A kromě tradičních milovníků statistik, jako jsou služby Spotify, Google nebo PornHub to moc dobře ví i Sony. Až do 14. února vám tak na vyžádání oficiální web PlayStation vygeneruje přehledné statistiky toho, jak jste uplynulý rok s DualShockem v ruce strávili.

Takzvaný PlayStation 2019 Wrap-Up uživateli připomene, jaké byly jeho tři nejhranější hry roku 2019, kolik hodin celkem u obrazovky strávil nebo například kolik na účet celkem připsal nových trofejí. Samozřejmě je nutné vzít v potaz, že statistiky samotné nemusí být úplně přesné, odchylka může pramenit například z hraní bez připojení k internetu. To vše za předpokladu, že jste zaregistrovaní do systému PSN, je vám více než 18 let, máte povolený sběr zvláštních dat a mezi 1. lednem a 31. prosincem loňského roku jste odehráli více než 10 hodin jakéhokoliv titulu

Oproti loňskému roku navíc přibyla speciální odměna. Vedle dynamického motivu dostane v závislosti na svém hráčském profilu každý zúčastněný speciálního avatara. Dohromady jich je sedm, a udělují se na základě nejoblíbenějšího žánru. Záleží tedy na tom, zda holdujete spíše akčním adventurám (Action Hero), plošinovkám (Master Explorer) nebo například závodním hrám (Speed Demon).

A co vy? Jaký byl váš rok 2019 na PlayStationu?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama