Frostpunk DLC dostalo gameplay video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk DLC dostalo gameplay video

Frostpunk DLC dostalo gameplay video

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 1. 2020 08:39 1
Reklama

Frostpunk původně vyšel téměř před dvěma lety, jakožto další indie počin studia 11 Bit Studios, které se proslavilo zejména hrou This War of Mine. Strategická hra vás posadí do role starosty města, který se musí postarat nejen o to, aby byli jeho lidé v teple, ale taktéž o to, aby ho lidé poslouchali a plnili jeho rozkazy, jelikož všude okolo zuří nemilosrdná zima.

Za pár dní ale do hry přijde velké DLC s názvem The Last Autumn, které je zasazeno ještě před tím, než okolo vás začalo vše zamrzat. Aby hráči věděli, do čeho vlastně jdou, vydalo studio 12 minutový gameplay, který svým komentářem doplňuje vedoucí projektu Jakub Stokalski.

Ten se, kromě samotného hraní, zmiňuje například o tom, že tvorba tohoto DLC byla poněkud náročná, jelikož hlavním elementem základního Frostpunku je právě termální generátor, který zde hráči teprve staví. Vývojáři tak museli zasáhnout téměř do každé vrstvy hry, kterou museli přizpůsobit tomu, že najednou chybí jak generátor, tak sníh a strach ze zimy. To samozřejmě znamená také spoustu nových budov a mechanismů. Frostpunk: The Last Autumn vychází 21. ledna na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama