Ubisoft vydá vlastní autobattler
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft vydá vlastní autobattler

Ubisoft vydá vlastní autobattler

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 1. 2020 09:32 1
Reklama

V minulých letech se na herní scéně objevily dva velké žánry. Tím prvním je bez pochyb battle royale, ten druhý se stále trochu vyvíjí, a je jím autobattler, tedy žánr, který započal s Dota Auto Chess. Bohužel právě tomuto titulu se v posledních měsících už moc nedaří, a zdálo se tak, že do autobattleru už nikdo nový neplánuje vstoupit. Když tu náhle- Ubisoft.

Včera totiž studio oficiálně oznámilo svůj vlastní autobattler, který bude dokonce pro 100 hráčů. Tudíž se jedná spíše o jakýsi autobattler battle royale. Vývojáři navíc nevydávají jen tak nějaký autobattler, celý svět se totiž inspiroval od Might and Magic, ponese tedy název Might and Magic: Chess Royale, a už z traileru je vidět, že se dočkáme známých postav.

Prozatím o hře moc nevíme, Ubisoft prozradil, že se snaží nabídnout rychlé souboje, přičemž celá hra má zabrat přibližně 10 minut. Na internetu ale již koluje několik gameplay videí, a to z mobilní verze hry. Vydání hry je naplánováno na 30. ledna, prozatím je možné že předběžně zaregistrovat pouze na mobilních zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama