Nintendo v Japonsku otevře zábavní park
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo v Japonsku otevře zábavní park

Nintendo v Japonsku otevře zábavní park

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 1. 2020 09:00
Reklama

Super Nintendo World, zábavní park inspirovaný hrami japonské herní společnosti, brzy otevře své brány. Nintendo na tuto událost láká novým trailerem s hudbou Charli XCX a Galantis. Jako součást areálu Universal Studios Japan by první návštěvníci měli být vpuštění někdy před začátkem letošních letních olympijských her.

Samotný zábavní park nabídne celou řadu technických vymožeností, v rámci gamifikace budou návštěvníci nosit speciální náramky a využívat dedikovanou aplikaci ve smartphonech. Součástí zážitku tak budou boje s bossy a sbírání ikonických mincí. První informace hovoří o tom, že jednou z atrakcí má být blíže nespecifikovaná reálná verze Mario Kart a jako dopravní prostředek bude napříč parkem vozit návštěvníky Yoshi.

Reportérka agentury Bloomberg Kurumi Mori dále na svém Twitteru odhalila, že má podobné plány tandem Universal - Nintendo i s areály v Hollywoodu, Orlandu a Singapuru. Pokud tedy o návštěvu zařízení máte zájem, ale Japonsko je pro vás z jakéhokoliv důvodu příliš exotické, další možností budou brzy Spojené státy. Evropa zatím, bohužel, zůstává mimo hledáček firem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama