Hry údajně rozjedou novou SW ságu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry údajně rozjedou novou SW ságu

Hry údajně rozjedou novou SW ságu

David Plecháček

David Plecháček

13. 1. 2020 15:49 9
Reklama

Čekat, že se Star Wars Jedi: Fallen Order končí nadílka Star Wars her ze strany EA je bláhové. Kdeže, od konce dohody s Disney nás dělí ještě několik let, a tudíž i několik her. Můžeme čekat, že půjde minimálně o tituly od EA Vancouver (tedy o hru původně vyvíjenou Amy Hennigovou), a od DICE, čili zřejmě další Battlefront. Co od nich ale můžeme čekat?

Nechceme od vás odpověď, my samozřejmě „tušíme“, co od nich čekat, jinak bychom se tak hloupě v úvodu neptali. Odpověď nám poskytly stránky Making Star Wars, které jsou mezi fanoušky Hvězdných válek poměrně známé především když dojde na všemožné úniky, a nejinak je tomu teď. Po konci ságy rodiny Skywalkerů ve filmech a po bezpočtu her ze stejného období se nabízí vyrazit někam jinak. A zdá se, že novou epochu odstartuje příští hra.

Tu můžeme čekat v roce 2021 a vezme nás čtyři sta let před události současných filmů a her. Jak už bylo řečeno, premiérově si tuto dobu odbudeme na poli videoher, ale Disney bude příběh rozvíjet skrze všechna média, samozřejmě tedy i skrze filmy. Kódové označení nového směru se nazývá Project Luminous.

Zatímco Project Luminous jako takový opravdu pochází ze zdrojů zmíněné stránky, fakt, že si novou éru odstartujeme ve hrách, už nikoliv. Tuto informaci přinesly stránky Ziro.hu, a ačkoliv je Making Star Wars též cituje, nemusí být stoprocentně pravdivé. „Přesto jejich informace kopírují ty naše,“ píše se ale na webu. Jestli půjde o hru od výše zmíněných studií, nebo zda se nejedná o mobilní, či jiný tie-in, ale není zřejmé.

Pokud vás zajímá, kam se bude ubírat univerzum: The High Republic, jak se tato zmíněná doba jmenuje, je obdobím, v němž Darth Bane zavedl pravidlo dvou sithů. Pravděpodobně uvidíme i Yodu, ne ale ve své staré podobě (a ani ve své roztomile mladé ze série Mandalorian), ale v podobě relativně mladého jedie. A zřejmě nečekejme žádné souvislé série, ale spíše řadu příběhů ze stejné doby, na něž krásně sedí označení A Star Wars Story. Novou podobu Hvězdným válkám zřejmě dali D.B. Weiss a David Benioff, které máte možná ještě v živé paměti z Hry o trůny. Jak by se vám jejich vize líbila?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama