GTA IV mizí z nabídky Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA IV mizí z nabídky Steamu

GTA IV mizí z nabídky Steamu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 1. 2020 14:09 3
Reklama

Čtvrtý díl kultovní série městských akcí Grand Theft Auto už si na Steamu nekoupíte. Z blíže nespecifikovaných důvodů distribuční služba odstranila možnost nákupu hry, i když její karta na Steamu stále zůstává. Spekuluje se o licenčních potížích, už v minulosti takto obchod dočasně znepřístupnil Grand Theft Auto: Vice City.

GTA IV původně vyšlo na PC v prosinci roku 2008, od počátku se ale potýkalo s problémy technického rázu. Kromě nesčetných bugů a chyb se hráčům příčila nutnost připojení k službám Rockstar Social Club a Games for Windows Live. V současnosti je, i přes její faktickou neexistenci, vyžadována pouze druhá zmíněná.

Server Gamespot zmiňuje několik důvodů, které mohly k znepřístupnění hry vést. Zmíněné problémy s licencovanou hudbou jsou jedním z nich. Dále se může týkat plánů studia Rockstar a jeho vlastního herního launcheru nebo taktéž zmíněné služby Games for Windows. 

Na Steamu je stále k dispozici současné pokračování Grand Theft Auto V a stále velmi populární Grand Theft Auto: San Andreas. A, pochopitelně, pokud čtvrtý díl již vlastníte, nikdo vám jej ze současné knihovny neodebere.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama