Sledujte gameplay záběry z Disintegration
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay záběry z Disintegration

Sledujte gameplay záběry z Disintegration

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 1. 2020 07:14 2
Reklama

Netradiční sci-fi FPS Disintegration byla představena loni v červenci. Třicetičlenný tým vývojářů ve studiu V1 Interactive vede Marcus Lehto, který je znám jako spoluautor populární série Halo. Na ní se podílelo i několik dalších členů malého týmu, zkušenosti jim tedy rozhodně nechybí. O Disintegration jsme zatím měli k dispozici pouze několik základních informací. Nové video prozrazuje o něco více.

Gameplay záběry pořídil server IGN. V půlhodinové ukázce je naznačen základní pilíř celé hry. Hráč se stává pilotem netradičního vznášedla, jehož palebná síla dokáže nepřátelským jednotkám pořádně zatopit. Zároveň má ale také zodpovědnost za své bratry v boji, kteří musí na bojišti pochodovat hezky po svých. Krom palebné podpory a občasného léčení jim lze také dávat přímé rozkazy ohledně dalšího přesunu nebo způsobu útoku na nepřítele.

Z ukázky je jasné, že se tým V1 Interactive snaží přijít s něčím novým. Snad právě proto se nebojí mixovat prvky z různých žánrů. Záběry jsou pořízeny ze začátku hry. Z minulosti už víme, že by singleplaerová kampaň by měla vydržet zhruba dvanáct hodin. S multiplayerem se počítá také, půjde ovšem pravděpodobně o jednodušší formu, která se obejde například bez systému progrese.

Vzhledem k velikosti vývojářského týmu je jasné, že se novinka nemůže rovnat s klasickými AAA blockbustery. To ostatně přiznal sám Lehto. Jedním dechem ale dodal, že si hra zachovává vysoké produkční hodnoty, přirovnal ji k Hellblade od studia Ninja Theory. Výsledek jejich práce budeme moct posoudit zřejmě velmi brzy, vydání je naplánováno na letošní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama