Studio WB Montréal opět láká na hru z DC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio WB Montréal opět láká na hru z DC

Studio WB Montréal opět láká na hru z DC

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2020 15:41 1
Reklama

Veřejné tajemství je čím dál více veřejné, ale stále ještě tajemství. Kdyby trochu krkolomný popis měl pasovat na jednu jedinou hru, je jí Batman. Možná sice nebude od Rocksteady, ale jisté je, že bude, i kdyby od studia WB Games Montréal. Právě to na svém Facebooku začalo na svou novou hru lákat obrázky.

Někteří čekali jasné potvrzení v podobě sebekratšího traileru už na The Game Awards, to ale nakonec proběhlo bez účasti jednoho z nejznámějších superhrdinů na světě. Naštěstí jsme ale nemuseli čekat příliš dlouho, stačil jen měsíc a o Batmanovi se začíná hovořit znovu. Jak už zaznělo v úvodu, věci do pohybu dala série černobílých náčrtků, které dohromady dávají logo s nápisem. Možná je vám povědomé, protože nápadně připomíná to, co jsme viděli loni na Twitteru studia.

Tam se též objevila série symbolů s nápisem Cape sur la nuit – Capture the Knight. Někteří ale soudí, že aktuální symbol možná nevede k Batmanovi, ale Justice League. Jestli se kloníte spíše k té, nebo té variantě, to už je na vás, neustálé napínání je ale spíš už utrpením.

Po Batman: Arkham Knight se totiž spustila nekončící debata nejen nad osudem netopýřího muže, ale i nad osudem celého studia. Rocksteady je pro změnu nejčastěji spojováno s jiným superhrdinou ze světa DC, se Supermanem. Ani u tohoto týmu ale po letech nezbývá nic jiného, než jen spekulovat a čekat na oficiální potvrzení, nebo vyvrácení předchozích dohadů.

Studio WB Montréal opět láká na hru z DC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama